Gegroeid vanuit een passie....  

Meer dan ooit staan we op het kruispunt van verandering. Onze steden en huizen zijn meer dan stenen en beton.

Woonomgevingen leefbaar maken is dan ook ons devies. Maatschappelijk relevant en aangepast aan de bewoners met oog voor het klimaat, mobiliteit en duurzaamheid.

Urpaco trading is adviesbureau en leverancier van groendak en daktuinmaterialen. 

Wij zijn fabrikant van overkappingen en fiets parkeeroplossingen. 

Onze buitenkeukens geven uw terras of tuin een echt vakantiegevoel het hele jaar door. 

Die lelijke gft container of vuilniszak kan u dan weer kwijt in onze afvalbergingen. 

U kan bij ons terecht als particulier voor advies en kant en klare groendak pakketten, maar ook de vakman staan wij bij met advies en leveringen van onze producten vanuit onze groothandel. 

Als ervaringsdeskundigen staan wij voor u klaar met gepersonaliseerd advies, levering van de materialen en plaatsingsadvies, gezamenlijke opstart van uw project of zelfs volledige plaatsing. 

Met vriendelijk groet, 

Johan & Yannick


Gegroeid vanuit een passie om het anders te doen. circulair, groen, bio-divers, klimaat, leefbaar, sociaal, meervoudig ruimtegebruik, samenzijn, watermanagement, mobiliteit, veiligheid, ....

Al deze begrippen deden ons nadenken over de richting waar we met onze onderneming naartoe wilden. Niet de zoveelste onderneming, maar een bedrijf met passie en toegevoegde maatschappelijke waarde.

Binnen komt buiten, buiten is ook binnen. 

Tuinen, stadstuinen, terras of balkon. Ze zijn allen een verlengde van ons interieur. 

Genieten van elke beschikbare vierkante meter is een must. Of het nu gaat om een groendak dat niet enkel visueel een toegevoerde waarde is, tot een daktuin met terras, buitenkeuken en canopy voor maximale buitenbeleving. Ze verhogen niet alleen onze levensvreugde, maar versterken ook het thuisgevoel.

Fietsmobiliteit is een "hot item". Vaak de snelste en meest duurzame manier om ons te verplaatsen. De fiets hype scheert de laatste jaren hoge toppen. Maar waar laten we ons kostbaar stalen ros wanneer niet gebruikt?

Bij fietsmobiliteit hoort een veilige afgesloten fietsberging. Maar hoe los je dit op in een stedelijke omgeving? Esthetisch parkeeroplossingen voor fietsen en andere tweewielers zijn dan ook een must.