Afvalbergingen

Afvalbergingen StyleOut

Stoort u zich ook aan plastic afvalcontainers, vuilniszakken, die GFT container,... wanneer u naar uw tuin, oprit, woonomgeving of bedrijventerrein kijkt? Wij hebben een een aantal oplossing met een mooi design om u hiermee te helpen. Afvalbergingen van de StyleOut productlijn. De omgeving wordt beter ingericht en de afvalbakken worden veilig beschermd tegen het gure weer of mogelijk vandalisme.

Afvalbergingen voor privé gebruik

De StyleOut 120/240L afvalbergingen zijn ideaal voor huishoudens die gebruik maken van kleine afvalcontainers. Uiteraard kan u hier ook de grijze en blauwe afvalzak in kwijt. Of de GFT container, zelfs die plastiek bak met lege flessen kan hier zijn plaatsje in vinden.

Voor een groter afvalvolume bij bijvoorbeeld meergezinswoningen kiest u voor de StyleOut 770/1100, die twee of drie grote afvalcontainers met een volume tot 1100 liter omsluit. De StyleOut 770/1100 voldoet aan de behoeften van grotere woongebouwen, bedrijven en winkelpanden.

Met een grote keuze aan uitvoeringen, en hun design met passende kleuren of houtimitatie zijn de bergingen geschikt om harmonieus te blenden met de omgeving.

Bent u gepassioneerd door techniek en heeft u weinig ruimte beschikbaar? Dan is de ideale oplossing de veelzijdige ondergrondse HideOut berging. Deze kan gebruikt worden als afvalberging, fietsenstalling of gewoon als berging. Deze neemt de beperkte beschikbare grondoppervlakte niet in, en beschermt tegelijkertijd alles wat u er in stopt. Het deksel komt gelijk met de vloer en is beloopbaar.

Afvalbergingen voor bedrijven en het openbaar domein.

De FixOut, is een bevestigingszuil voor losstaande afvalcontainers. De afvalcontainers worden beveiligd tegen vandalisme en hevige wind. Met een driehoeksleutel kan de container ontgrendeld worden voor lediging. 

De StyleOut 770/1100, voor grote afvalcontainers met een volume tot 1100 liter kan eenvoudig op het openbaar domein, bedrijventerrein, parking of afval verzamelpunt worden geplaatst. Een eenvoudige verharding volstaat. Het mee open schuivende dak, zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de container. 

Voor de opslag van bijvoorbeeld bedrijfsafval als oliën, verven of andere vloeibare afvalstoffen hebben wij de BioBox ontwikkeld, hiermee kan dergelijk afval op een correcte en veilige wijze tijdelijk worden opgeslagen.

Diverse mogelijkheden en formaten