Groendaken en daktuinen

U kan bij ons terecht voor advies omtrent groendaken en daktuinen, via onze webshop materialen bestellen en zelf aan de slag gaan. Maar u kan evengoed uw droomproject van A tot Z aan ons overlaten. 

Wij hebben naast de nodige expertise ook alle materialen voor project van grote oppervlaktes tot de kleinere bijgebouwtjes. Wij adviseren u, bezorgen u alle materialen tot en met de beplanting. Advies en/of opstart op de werf vormt geen probleem. 

U kan eveneens bij ons een éénmalig groendak onderhoud aanvragen, heraanplanten van groendaken of een onderhoudscontract afsluiten om bestaande groendaken op gezette tijden te onderhouden. Wij zorgen dan voor het onkruidvrij maken van uw groendak, het bij zaaien of planten van de begroeiing en indien nodig te bemesten. Kortom alles om u te laten genieten van de natuur op uw dak! 

U kan hieronder ook de nodige materialen bestellen en zelf aan de slag gaan:

Voor het uitvoeren van uw project van A tot Z, indien u dit zelf niet ziet zitten, verwijzen wij u graag naar een van onze professionele klanten.  Samen met onze partners is dit geen obstakel. 

Meer info nodig? Contacteer ons telefonisch of per mail. Of maak een afspraak om uw project samen in onze showroom te bespreken.   Contact

Bent u tuinaannemer, dakdekker, architect.... Bent u op zoek naar een leverancier of advies over groendak of daktuin materialen? Contacteer ons telefonisch of per mail voor meer info, prijzen en advies op uw project.

Naast het aanleveren van de hardware voor groendak of daktuinmaterialen kunnen wij ook de beplanting van groendaken met sedumstekken en zaden, sedumpluggen aanleveren, maar ook uitvoeren. Ook inzaaien van groendaken doormiddel van Hydroseeding voor grotere dakoppervlakten is een mogelijkheid. 

Professionele organisaties kunnen ons eveneens boeken voor "Lunch & Learn" presentaties omtrent groendaken, daktuinen, retentiedaken, etc... Een minimaal aantal personen zijn uiteraard aangewezen. De lezing kan doorgaan bij de klant, maar eveneens bij ons op kantoor, al dan niet aangevuld met een praktische workshop.