StyleOut 770 - 1100L

Het bijzondere kenmerk van deze berging is zijn mee schuifbaar dak, dat samen met de deur opengaat en zo een gemakkelijke toegang tot de afvalcontainer mogelijk maakt. Dankzij dit kenmerk is de berging compact en valt zij dus minder op.

Eenvoudige en snelle montage

ontworpen voor een eenvoudige montage en installatie op een bestaande verharde en vlakke ondergrond. Geen extra bouwwerkzaamheden nodig als funderingen etc., terwijl de berging in enkele uren is gemonteerd. Kan optioneel afgesloten worden met een sleutelslot of slot met driehoekssleutel.

Diverse afmetingen voor veelzijdig gebruik

StyleOUT® 770/1100 container bergingen zijn ontworpen om grote containers met een volume van 660L, 770L of 1100L in op te slaan.

U kunt kiezen tussen een dubbele of driedubbele unit, d.w.z. voor het opbergen van maximaal twee of drie 1100 liter afvalcontainers. Natuurlijk kunnen ook kleine containers of andere voorwerpen opgeborgen worden. Dankzij ons brede assortiment van kleuren en houtimitatie zijn de containers uitermate geschikt voor plaatsing in toeristische gebieden, stadscentra, bedrijven of bij appartementsgebouwen.

Webshop StyleOut voor afvalcontainers tot 1100 liter