Fiets- en tuinbergingen

Tuinbergingen StyleOut Store

Heeft u een plaats nodig voor het opbergen van verschillende dingen, zoals een grasmachine, kinderwagen of rollator? Dan is de buitenopslag StyleOut®Store Mini de juiste keuze voor u. Moet u twee of drie fietsen en wat andere spullen opbergen? Kijk dan eens naar een buitenstalling StyleOut®Store Maxi.

Fietsbergingen StyleOut Bike & Garage

Bent u op zoek naar een afgesloten en mooie fietsenberging voor 6 tot maximaal 8 fietsen voor uw bedrijfspand of appartementen complex? De StyleOut®Bike fietsenstalling met beweegbaar dak is wellicht het juiste antwoord op uw behoeften. U kan uiteraard meerdere units naast elkaar plaatsen om de capaciteit te verhogen. 

Beperkte ruimte in uw voortuin, maar toch op zoek naar een fietsberging? Voor 2 tot 3 fietsen en eventueel andere voorwerpen kan u de StyleOut® Garage overwegen. Met zijn hefdeuren in twee delen neemt deze berging slechts een beperkt ruimte in beslag. Ook zijn compacte vorm en lage hoogte zorgen ervoor dat deze berging in bepaalde gevallen zelfs voor uw raam kan worden geplaatst zonder uw zicht naar buiten te beperken.  

Wilt u de fietsen van uw gezin en wat andere eigendommen opbergen? Overweeg dan een grotere StyleOut®Store Maxi berging/fietsenstalling. 

Onze design bergingen en fietsenstallingen zijn allen ontworpen voor buitengebruik, in aluminium, met poederlak behandeld en van RVS bevestigingen voorzien. Ze kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren met diverse kleuren en houtimitatie afwerkingen. 

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of bekijk onze webshop om uw berging of fietsstalling online te bestellen.